Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Η γυναίκα επιλέγει και ο άντρας εκτελεί;Μπήκε ο Μάιος, η άνοιξη αρχίζει να μας αποχαιρετά και όπως φαίνεται αρχίζουν οι… φουσκοδεντριές, η ερωτική διάθεση μας χτυπάει την πόρτα και συνάμα οι απορίες, τα ερωτηματικά και οι αναζητήσεις χτυπάνε κόκκινο!


Αυτές τις ημέρες, βρέθηκα με καλούς φίλους κυρίως άντρες και θυμήθηκα τα παλιότερα χρόνια που κυρίως έκανα παρέα με άντρες και μπορούσα με ένα βλέμμα να καταλάβω τι έχουν στο μυαλό τους και το πώς σκέφτονται. Χαρακτηριστικό τους, η απλότητα!


Ώρες συζητήσεων, λοιπόν, αυτές τις ημέρες με κύριο θέμα… οι σχέσεις! Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια σχέση στην εποχή μας; Το σωστό timing είναι το παν ή απλώς μια δικαιολογία; Γιατί οι γυναίκες υπεραναλύουν τα πάντα και θέλουν συνεχώς να βρίσκονται... από πάνω;


«Γιατί οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν; Γιατί μας ταλαιπωρούν τόσο πολύ; Γιατί είναι τόσο σύνθετες;», με ρωτούσαν!

Κι εγώ με τη σειρά μου, τους έδινα απαντήσεις που μάλλον τους μπέρδευαν περισσότερο και με τη σειρά μου απορούσα: «Που πήγαν οι άντρες; Μα καλά το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το σεξ; Γιατί πλέον δεν είστε κυνηγοί; Γιατί όλα πρέπει να τα κάνουν οι γυναίκες; Είναι τόσο δύσκολο να πείτε την αλήθεια και όχι παραμύθια;»

Η συζήτηση διαρκούσε ώρες και συμπέρασμα κανένα। Ο καθένας έλεγε τα δικά του. Ένας φίλος μου είπε: «Η γυναίκα επιλέγει. Είναι νόμος». Και ναι, είναι αλήθεια, αλλά με πολλές παραμέτρους, όχι έτσι απλά.
Επειδή, λοιπόν, μας απασχόλησε αρκετά σκεφτήκαμε σήμερα να το συζητήσουμε μαζί σας… Να μας πείτε τη γνώμη σας, τις εμπειρίες σας και τη δική σας οπτική στο θέμα।


Σίγουρα, άκρη δεν θα βγει γιατί έτσι είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις, δεν είναι ποτέ απόλυτα κατανοητές απλώς αναλύονται και κάθε φορά βγαίνει κι από κάτι. Ελπίζουμε και σήμερα να μας ακολουθήσετε σε αυτό μας το ταξίδι κι αν δεν βρούμε προορισμό μπορεί να χαράξουμε το δρόμο.


Τι λέτε; Ραντεβού στις 22:00 στο www.moreradio.gr για μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανάλυση!

Καλό μήνα σε όλους!

1 σχόλια:

fairy είπε...

Εγω πιστευω πως και τα δύο φύλα ζητούν το ιδανικο και το μεγιστο...Δεν συμβιβαζονται με τις "μεσαίες εναλλακτικες" και κατι που μου λενε οι μεγαλυτερες γενιες....στις μερες μας δεν εχουμε υπομονή για να κρατησουμε μια σχεση η να τη δημιουργήσουμε γιατι βαζουμε ο καθενας τα εγω του μπροστά.....

Τα λεμε το βραδυ απαραδεκτα πλάσματα!

Δημοσίευση σχολίου