Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Την παγκόσμια ημέρα γέλιου, έφυγε ένας άνθρωπος που το μοίραζε απλόχερα...!


Μετά από μεγάλο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Βέγγος. Ο μεγάλος και αξέχαστος ηθοποιός άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού. Ο θρυλικός Θου Βου εδώ και περίπου τρεις μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του ύστερα από ανεύρισμα που είχε και που πάλευε να ξεπεράσει. Δυστυχώς, ο καλλιτεχνικός κόσμος μένει πραγματικά φτωχότερος χωρίς εκείνον μιας και ο Θανάσης Βέγγος υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους κωμικούς της χώρας μας.

Ο Θανάσης Βέγγος γεννήθηκε στο Νέο Φάληρο στις 29 Μαίου του 1927. Έφυγε από την ζωή λίγες μέρες πριν κλείσει τα 84 του χρόνια.

Πηγή:Bee Mag


http://www.youtube.com/watch?v=deMj3J2g9NQ

2 σχόλια:

fairy είπε...

Πραγματικά ο κόσμος της υποκριτικής έγινε φτωχότερος! Καλό ταξίδι να έχει θα τον θυμόμαστε πάντα και συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους φίλους του.

Penny aparadektoi είπε...

Δεν θα μπορούσε να φύγει άλλη μέρα ο Θανάσης Βέγγος, μόνο την παγκόσμια ημέρα γέλιου θα μπορούσε να μας αποχαιρετήσει για να πάει να χαρίσει αλλού το γέλιο και την καλοσύνη του... Σ' ένα κόσμο που σίγουρα θα του φερθεί όπως του αξίζει... ΑΝΤΙΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ και σ' ευχαριστούμε για την παρακαταθήκη που μας άφησες!

Δημοσίευση σχολίου