Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Με τρέλα και κορδέλα Νικόλ και Άρης στους «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ»Σή-με-ρα πα- σήμερα πάρτι γίνεται σ΄ ωραίο παρεάκι…! Πένυ Θωμοπούλου, Κωνσταντίνα Βασιλείου στα μικρόφωνα και στην επιλογή της μουσικής…. Άρης Πλασκασοβίτης, Νικόλ Παπαριστοδήμου στις καρέκλες της ανάκρισης….

Φώτα έτοιμα, ερωτήσεις που καίνε και διάθεση στα ύψη για να υποδεχτούμε δυο πολύ όμορφα παιδιά τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά! Κι αν νομίζετε ότι επειδή είναι φίλοι μας θα τους φερθούμε με γάντι… κάνετε λάθος! Σήμερα το βράδυ στις 22:00 έχουμε σκοπό να σας δείξουμε την άλλη τους πλευρά. Θα μάθετε πράγματα για τη ζωή τους, τι τους αρέσει, πώς περνάνε τις ώρες τους, τι κάνουν μόλις ξυπνάνε, ποιες είναι οι συνήθειές τους και πολλά πολλά άλλα.

Μπορείτε κι εσείς να γίνετε ρεπορτέρ… Συλλέξτε ερωτήσεις, πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε να μάθετε για τη Νικόλ και τον Άρη και στείλτε μας μην στα social media που έχουμε έκαστος!

Η σημερινή εκπομπή, όμως, θέλουμε να πούμε πως είναι αφιερωμένη στον τρίτο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ της παρέας, Δημήτρη Μεργούπη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα καταφέρει να είναι μαζί μας με το σώμα του γιατί με την ψυχή του θα είναι σίγουρα!

Δεν πρέπει να μας χάσετε! Συντονιστείτε στον www.moreradio.gr 22:00-24:00 για ένα δίωρο γεμάτο τρέλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου