Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Γιατί οι Δευτέρες έχουν (;) αλλάξει…Οι Δευτέρες μας πλέον είναι διαφορετικές…

Μπορεί να βρήκαμε και οι τρεις την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο παραπάνω, να πιούμε ένα ποτό ή να πάμε σινεμά μια μέρα που την θεωρούσαμε «ξεχασμένη» αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη στιγμή που η ώρα πήγαινε 21:30, το άγχος «χτύπαγε κόκκινο» για το αν πάλι θα προλάβουμε να είμαστε συνεπείς, τις φωνές τις τελευταίες στιγμής για το τι θα πούμε σε ακόμη μια «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ» εκπομπή καθώς και τη στιγμή που έπεφτε το σήμα της εκπομπής και άρχιζαν οι πρώτες «Καλησπέρες».

Μη νομίζετε, όμως, και τώρα που εσείς δεν είστε κοντά μας, με τη γραφή σας εννοούμε γιατί πιστεύουμε πως δεν μας ξεχνάτε, εμείς όταν βρισκόμαστε, σας θυμόμαστε, σας συζητάμε και σας… αναζητούμε. Χθες το βράδυ πήγαμε με την Κωνσταντίνα στο Fragelico, κι όταν ο Νίκος Κουρκούλη τραγούδησε το «Σαράκι» του Γιάννη Πάριου, κοιταχτήκαμε και χαμογελάσαμε συνωμοτικά, και αυτό είναι μόνο ένα περιστατικό από τα δεκάδες με τα οποία σας έχουμε συνδέσει.

Μας λείπει η εβδομαδιαία παρέα σας αλλά ίσως είναι μια ευκαιρία για να ανανεωθούμε κι εμείς, να γεμίσουμε μπαταρίες και να επανέλθουμε δριμύτεροι. Γιατί πιστέψτε μας WE WILL BACK και μάλιστα σύντομα.

Υ.Γ. Θέλουμε έστω κι από τα social media να μαθαίνουμε νέα σας, να βλέπουμε φωτογραφίες και να μας στέλνετε τις αφιερώσεις σας γιατί η σχέση μας δεν θα τελειώσει έτσι απλά…

Όποιοι μπλέκουν με τους «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ»… δύσκολα ξεμπλέκουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου