Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Ανακατατάξεις…Αν σας λείψαμε έστω και στο μισό απ’ όσο μας έχετε λείψει εσείς, πραγματικά η επιστροφή θα είναι το λιγότερο επική. Εμείς προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και εν τω μεταξύ (όπως πάντα άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι είμαστε απαράδεκτοι), η καθημερινότητα μας προλαβαίνει! Αυτός είναι και ο λόγος αυτής της ανάρτησης. Σίγουρα όταν επιστρέψουμε (πολύ σύντομα) θα έχουμε πολλά να πούμε, μέχρι τότε όμως θέλαμε να ξέρετε τι κάνουμε… (μετά σειρά σας να γράψετε:]).

Ο Δημήτρης που λέτε έχει κουραστεί να μοιράζει τις ώρες του… Θα σκεφτείτε που…; Παντού! Αυτό το παιδί έχει καθημερινές εξάρσεις δημιουργικότητας που πρέπει να εκτονωθούν, και ευτυχώς συνοδεύονται και από ταλέντο. Αποτέλεσμα της τελευταίας έξαρσης, ο Cap Cap… Ή αλλιώς, το ποντίκι με το γαλάζιο φιόγκο. Ή αλλιώς κάτι από μαγεία… Κάτι από Δημήτρη, κάτι από παραμύθι, κάτι απ’ όλα. Το νέο «παιδί» του Δημήτρη μας, ένα ξεχωριστό μαγαζί με γλυκά, αλμυρά, ροφήματα και… λοιπά φίλτρα βγαλμένα από παραμύθι, το οποίο ανοίγει αύριο για πρώτη φορά τις πόρτες του. Να πάτε να φάτε, να πιείτε και να πείτε πόσο πολύ σας άρεσαν όλα στο Αιγάλεω, Πανόρμου 26!

Η Πένυ, συνεχίζει, που λέτε, να είναι ο εξισορροπιστής των πάντων. Δουλειά, σπίτι, ποτό, καφέ, εντάσεις, ηρεμία και όλα αυτά πάντα με την τρέλα που διακατέχει μία απαράδεκτη… Ακούει τα άγχη μας, μας δίνει λύσεις και όταν όλα είναι καλά, δημιουργεί πρόβλημα για να βρει τη λύση (είπαμε είναι απαράδεκτη)! Κανακεύει τον Δημήτρη όταν εγώ (Κωνσταντίνα) χώνω, χώνει στον Δημήτρη όταν εγώ κανακεύω, φωνάζει όταν ξεφεύγουμε, φωνάζει όταν μαζευόμαστε πολύ και μας λέει ξενέρωτους… Γενικά προσπαθεί να φέρει ηρεμία όπου υπάρχει τρέλα και… τρέλα όπου υπάρχει πολλή ηρεμία… Τα δικά της μπαίνουν πάντα σε δεύτερη μοίρα, αλλά αν σκεφτώ πόσες απαντήσεις έχει δώσει ο Νίκος Καζαντζάκης στα δικά μου ερωτήματα, τότε καταλήγω ότι την διακατέχει αυτό: «Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.», οπότε συνεχίζουμε να τη θαυμάζουμε!

Εγώ, τώρα, δεν έχω και πολλά νέα. Έγινα νονά και νιώθω ξαφνικά ότι οι ευθύνες όλου του κόσμου πέσαν πάνω μου, πρέπει να μεγαλώσω (;) ένα παιδί, και σε τι κόσμο, με ποιες αρχές κλπ… Ξέρετε, όλα αυτά τα τρελά του Παρθένου που με πιάνουν μόνο όταν δεν πρέπει… Κατά τα άλλα, συνεχίζω να ζαλίζω την Πένυ με τα προβλήματά μου, να σχεδιάζω με τον Δημήτρη την κοινή μας ζωή στα επόμενα 15 χρόνια και γενικά να υπάρχω μέσα από προβληματικές καταστάσεις που στο τέλος-τέλος, καταλήγω ότι είναι πολύτιμες εμπειρίες.

Και όλα αυτά επειδή μας λείψατε! Πολύ σύντομα (πιο σύντομα απ’ όσο φαντάζεστε), η Πάολα, η Λίτσα Γιαγκούση, ο Γιάννης Πάριος, η Μαρία Φαραντούρη και ο Χρήστος Θηβαίος, θα ακουστούν από τη γνώριμη εκπομπή των «Απαράδεκτων», τη γνώριμη, φυσικά, μέρα και ώρα, αλλά από καινούργια συχνότητα. Μέχρι τότε… keep up!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου