Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Οι απόκριες έφυγαν, οι μασκαράδες μένουν


Μπορεί να μεσολαβεί μεγάλο διάστημα ανάμεσα στα posts στο blog μας, δεν μπορείτε όμως να έχετε παράπονο, καθώς κάθε φορά «ξεγυμνωνόμαστε»!
Από πέρσι τις απόκριες μέχρι και φέτος, ήταν μια χρονιά πολύ διαφορετική από τις άλλες! Ο Δημήτρης έδωσε ζωή στον ποντικό του, η Πένυ έφερε τούμπα όλα όσα την ενοχλούσαν, εγώ κάνω τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Όλες λοιπόν οι υποχρεώσεις που προέκυψαν μέσα σε αυτό το διάστημα, μας μείωσαν δραματικά το χρόνο μας με αποτέλεσμα να λείψουμε πολύ ο ένας στον άλλο. Υπήρχαν περίοδοι που ήμαστε κάθε μέρα, όλη μέρα και κάθε νύχτα μαζί. Πάνε αυτά! Δεν πάνε όμως όλα όσα έχουν προκύψει και συνεχίζουν να προκύπτουν από αυτά.
Όπως θα ακούσετε να λέει στους «Απαράδεκτους» συχνά ο Δημήτρης, έχουμε δεθεί για μια ζωή, ή, είμαστε οι «χτυπημένοι της ζωής», αφού υπάρχουν πράγματα, συναισθήματα και καταστάσεις που όταν ειπωθούν, προκύψουν και συμβούν δεν αλλάζουν ποτέ! Έτσι, όταν βρεθήκαμε φέτος τις απόκριες, στο ίδιο πάρτι που πήγαμε και πέρσι, σχεδόν τα ίδια άτομα, ήταν σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες – βίντεο, όσοι είδατε και το περσινό post, η στασιμότητα στην αγάπη, την τρέλα και το ένα μυαλό που φαίνεται ότι μοιραζόμαστε, είναι εμφανέστατη!
Α, κάναμε και Harlem Shake. Ναι αυτό το χορό χωρίς ρυθμό με ακαταλαβίστικα λόγια που δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνει τέτοιο σουξέ.Μας ακούτε

Μας διαβάζετε


1 σχόλια:

Μάγδα Δημήτρης είπε...

Πάντα τέτοια!
:) Μάγδα

Δημοσίευση σχολίου