Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...


Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες και μπορεί η εβδομάδα των Παθών να πέρασε αλλά μάλλον άφησε υπολείμματα! 

Όπως κάθε φορά έτσι και αυτή εσείς κι εμείς θα μοιραστούμε την αλήθεια… Παρασκευή πρωί κι ενώ όλα κυλούν ομαλά ένα μήνυμα είναι αρκετό για να φέρει ταραχή. 

«Αγαπητά "Δρομόπαιδα" με μεγάλη στεναχώρια βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο Street Radio κλείνει!! Λόγοι ανωτέρας βίας και που δεν έχουν να κάνουν, σε καμία περίπτωση με εσάς, οδηγούν σε αυτή την απόφαση».

Παγωμάρα, σιωπή και βλέμματα να κοιτούν δεξιά και αριστερά καθώς και μηνύματα βροχή μήπως και καταλάβουμε τι συνέβη έτσι ξαφνικά αφού τελικά δεν ήταν πρωταπριλιά… Οι συζητήσεις πολλές και η λύση δύσκολη...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις Δευτέρες του Μαΐου δεν θα είμαστε κοντά σας και δεν θα μάθουμε πως περάσατε όλοαυτό το διάστημα που είστε μακριά μας ούτε θα σας τρελάνουμε με τις φωνές και τις αλλόκοτες ιστορίες μας. 
Όσο για το επόμενο ραντεβού μας μάλλον θα είναι στα τυφλά… Το πού, το πότε και το πώς… άγνωστα επειδή όμως είμαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ όλα να τα περιμένετε από εμάς!

Εις το επανιδείν αγαπημένοι μας φίλοι και ακροατές και μην ξεχνάτε «ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ» 


Επειδή όμως πολύ το σοβαρέψαμε, πάρτε κι ένα, δυο από τα δικά μας να "έρθετε στα ίσα σας"


Και για το τέλος, να θυμάστε...
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου